CaSA- Junction Road-Bath-Overview-BAN.jpg

Junction Road

The project involved the full renovation and extension of an Edwardian mid-terrace in the outskirts of Bath.

The project was designed to be modest whilst providing significant benefits to our clients. Our proposal involved adding a single storey ground floor extension to improve the connection with the outside and provide a dedicated dining space. In addition to this, a roof extension with a terrace captures the breathtaking views across the city. Read more...

The property was renovated to a high environmental standard to improve significantly the thermal performance of the existing building. This included adding internal wall insulation, upgrading existing sash windows to triple glazed, and creating acoustic separation to party walls. There is also a rainwater harvesting system that feeds the toilets, washing machine and garden tap.

The new roof terrace and adjoining study have proved a favourite with the client.



  • Location:
    Bath
  • Size:
    190 Sq m
  • Key info:
    Renovation & Extension | World Heritage Site